Пані Олена Кирилюк приєдналася до практики з вирішення спорів. Олена почала свою юридичну кар’єру в 1999 році в прокуратурі Київської області. У 2008 році Олена приєдналася до команди юридичної фірми KPD Consulting як спеціаліст з практики по вирішенню спорів; в 2012 році пані Кирилюк стала партнером і співкерівником практики вирішення спорів KPD Consulting.

В компанії БОРОВИК ТА ПАРТНЕРИ пані Кирилюк буде розвивати напрямок судового захисту прав інтелектуальної власності та вирішення господарських спорів.

Пан Сергій Ластовецький приєднався до компанії БОРОВИК І ПАРТНЕРИ в якості юриста по корпоративному і господарському праву. Сергій почав свою юридичну кар’єру в 2009 році. З 2013 року пан Ластовецький працював у відділі вирішення корпоративних та господарських спорів компанії KPD Consulting.

В компанії БОРОВИК І ПАРТНЕРИ Сергій займатиметься питаннями загального господарського та корпоративного права, що відповідає стратегічній меті компанії розвивати практику корпоративного права та практику злиттів і поглинаннь.